Hallo allemaal.

Eerst even kennismaken is wel zo prettig. Mijn naam is Anita de Vries en ik verzorg al zo’n jaar of 17 diverse creatieve workshops bij mij thuis en op locatie bij particulieren of bedrijven. Ook heb ik mijn portie workshops en demonstraties op beurzen erop zitten en heb ik een handig hobbyboekje over decoratieve verftechnieken geschreven.

Inmiddels geef ik met veel plezier kunstzinnige workshops in wat ik zelf leuk vind.  Dit seizoen zijn het de kleurrijke collage’s en shawl-kettingen en gaat de cursus nana’s maken haar 10e jaar in!

Ik doe mijn best de workshops gezellig én leerzaam te laten verlopen.

Je kunt mij vooral veel bij Volksuniversiteiten vinden en kunstcentra/kunstuitleen vinden. Onder het kopje workshops kun je zien wat, waar en wanneer. Je bent van harte welkom!

Buiten het geven van workshops maak ik ook graag mooie dingen voor mijn eigen plezier. Je kunt ze in mijn Fotoalbum zien. Als ik werk te koop aanbied is dat via www.kunstzinnig.nl.

Voor opdrachten en projecten kun je bij opdrachten zien wat ik zoal op dit gebied gedaan heb. Info voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenworkshops vind je hier.

En verder, “What’s
in a name.” Ik vind dat “de Mozaïekfabriek”
erg lekker klinkt. Sommige mensen zeggen: “Je moet groot
denken!” Mijn uitgangspunt is eerder: Laat mij maar lekker
dromen.

Ik zit ook op Twitter.

Groetjes en tot ziens
Anita de Vries